Αναμεταδότες

αναμετάδοση σήματος ήχου εικόνας και τηλεχειρισμου 

Grid View:

Αναμετάδοση εικόνα & ήχου POWER PLUS S508TR (ΠΟΜΠΟΣ-ΔΕΚΤΗΣ/SET) 5,8GHz

55,00€

Ο πομπός μπορεί να συνδεθεί σε μια μεγάλη γκάμα οπτικοακουστικών συσκευών και να μεταδώσει το σήμα μέσα σε ένα σπίτι .Ο δέκτης λαμβάνει το εκπεμπόμενο σήμα και μπορεί να προβάλει την εικόνα και τον ήχο σε πολλαπλές τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας το original τηλεχειριστήριο της συσκευής σας ο αναμεταδότης μπορεί να ελέγξει τη συσκευή απ..

Αναμετάδοση εικόνα & ήχου POWER PLUS S508TR Mόνο ο ΔΕΚΤΗΣ 5,8GHz

39,00€

Ο δέκτης λαμβάνει το εκπεμπόμενο σήμα και μπορεί να προβάλει την εικόνα και τον ήχο σε πολλαπλές τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας το original τηλεχειριστήριο της συσκευής σας ο αναμεταδότης μπορεί να ελέγξει τη συσκευή από την τηλεόραση στο άλλο δωμάτιο. 5.8GHz ασύρματος δέκτης με δυνατότητα επιλογής 7 καναλιών εκπομπής. Λαμβάνει κρυστάλ..

Αναμετάδοση Τηλεχειρησμού POWER PLUS IR-1000 (ΠΟΜΠΟΣ-ΔΕΚΤΗΣ/SET)

20,00€

Ασύρματη αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου, επιμηκύνει την λειτουργία του τηλεχειριστηρίου.Σετ Πομπού & Δέκτης για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίουINFRARED μέσω RF.Για να χειριστείτε το Δορυφορικό δέκτη, DVD, Video, Στερεοφωνικό κλπ από διαφορετικό δωμάτιο...

Επέκταση τηλεχειρισμού Power Plus IR-041 (R) (ΔΕΚΤΗΣ) μέσω καλωδίου κεραίας σε άλλο σημείου

13,45€

Ενσύρματη αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου, επιμηκύνει την λειτουργία του τηλεχειριστηρίου.Δέκτης για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου INFRARED μέσω ομοαξονικού καλωδίου κεραίας TV. (Τοποθετείτε στα σημεία από τα οποία θα αποστέλλονται οι εντολές τηλεχειρισμού {Τηλεοράσεις})Για να χειριστείτε το Δορυφορικό δέκτη, DVD, Video, Στερε..

Επέκταση τηλεχειρισμού JAGER IR2077R (ΔΕΚΤΗΣ) μέσω καλωδίου κεραίας σε άλλο σημείου

15,90€

 Ενσύρματη αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου, επιμηκύνει την λειτουργία του τηλεχειριστηρίου.Δέκτης για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου INFRARED μέσω ομοαξονικού καλωδίου κεραίας TV. (Τοποθετείτε στα σημεία από τα οποία θα αποστέλλονται οι εντολές τηλεχειρισμού {Τηλεοράσεις})Για να χειριστείτε το Δορυφορικό δέκτη, DVD, Video,..

Επέκταση τηλεχειρισμού JAGER IR2077TR (SET) μέσω καλωδίου κεραίας σε άλλο σημείου

28,00€

 ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ    IR RECEIVER-  VHF/UHF ATTENUATION : 1db-  INFRARED FREQ INPUT :35-41kHz-  MODULATION LEVEL : 0dbm (0-10db adj)    IR TRANSMITTER-  VHF/UHF ATTENUATION : 1db  -   INP..

Επέκταση τηλεχειρισμού Power Plus IR-041 (T) (ΠΟΜΠΟΣ) μέσω καλωδίου κεραίας σε άλλο σημείου

15,45€

Ενσύρματη αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου, επιμηκύνει την λειτουργία του τηλεχειριστηρίου.Πομπός για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου INFRARED μέσω ομοαξονικού καλωδίου κεραίας TV. (Τοποθετείτε στα σημεία που βρίσκονται οι συσκευές που επιθυμούμε να τηλεχειριστούμε  {Δορυφορικοί Δέκτες κλπ})Για να χειριστείτε το Δορυφορικό δ..

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)